Termeni și condiții

Prezentare generală

Acest site web este operat de TOYS & MORE DISTRIB S.R.L. Pe întreg site-ul, termenii „noi” și „ai noștri” se referă la proprietatea TOYS & MORE DISTRIB S.R.L.  Firma oferă utilizatorului acest site web, incluzând toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile de pe el, cu condiția ca acesta să accepte termenii și condițiile, politicile și toate mențiunile de aici. 

Vizitarea site-ului nostru sau achiziționarea produselor noastre vă angajează în „serviciul” nostru și necesită acordul dvs. față de obligația termenilor și condițiilor, dar și a politicilor și termenilor menționate prin hyperlink. Termenii și condițiile se aplică tuturor vizitatorilor și utilizatorilor site-ului, incluzând fără limitare și utilizatorii care sunt browsere, furnizori, clienți, comercianți sau contribuitori de conținut. 

Vă aducem în atenție citirea Termenilor și condițiilor, înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea acestuia, sunteți de acord cu Termenii și condițiile. Dacă nu sunteți de acord, nu puteți utiliza site-ul web sau niciun alt serviciu. Dacă Termenii și condițiile sunt considerați o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la acești Termeni și condiții. 

Orice funcții sau instrumente nou adăugate magazinului nostru vor fi adăugate și Termenilor și condițiilor. Această secțiune se actualizează constant, pe măsură ce apar noi elemente în site. TOYS & MORE DISTRIB S.R.L își rezervă dreptul la actualizarea, modificarea sau înlocuirea oricărei părți a Termenilor și condițiilor prin publicarea actualizărilor sau modificărilor în legătură cu site-ul. Verificarea periodică a paginii de Termeni și condiții rămâne datoria dvs. Utilizarea site-ului în urma actualizărilor sau modificărilor constituie acordul dvs. cu acestea. 

Magazinul nostru este găzduit de WooCommerce. Acesta ne oferă platforme online de comerț electronic, care permit vânzarea produselor noastre. 

Termeni de păstrare online

Acceptarea Termenilor și condițiilor convine că aveți cel puțin vârsta majoratului din țara sau regiunea dvs. de reședință sau de origine și ne dați consimțământul pentru a permite oricăruia dintre minorii dvs. dependenți să utilizeze acest site. Produsele TOYS & MORE DISTRIB S.R.L. nu pot fi folosite în scopuri ilegale sau neautorizate, iar prin folosirea Serviciului nu puteți viola orice lege din jurisdicția dvs. (inclusiv, dar fără a se limita la legile privind dreptul de autor).

Nu trebuie să transmiteți viermi sau viruși sau orice cod cu caracter distructiv. O încălcare a oricăruia dintre Termeni va duce la încetarea imediată a serviciilor dvs. 

Condiții generale

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul oricui din orice motiv, în orice moment. Trebuie să înțelegeți că datele dvs., incluzând și informațiile despre cardul de credit, pot fi transferate necriptat și implică transmisii prin diferitele rețele sau modificări de conformare și adaptare la cerințele tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Informațiile despre cardul de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului. 

Sunteți de acord să nu reproduceți, copiați, vindeți, revindeți sau exploatați nicio porțiune a serviciului, utilizarea acestuia, accesul la el sau orice contact de pe site prin care este furnizat serviciul, fără permisiunea noastră scrisă. Titlurile utilizate în acest acord sunt incluse numai pentru comoditate și nu vor limita sau afecta acești termeni. 

Nu suntem responsabili dacă informațiile de pe acest site nu sunt corecte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat doar cu informații generale și nu trebuie utilizat ca unică bază de luare a deciziilor fără a consulta surse de informații primare complete și mai oportune. Încrederea în acest material este bazată pe propriul dvs. risc. 

Site-ul poate conține informații istorice. Acest tip de informații nu sunt neapărat de actualitate și sunt furnizate numai pentru referința dvs. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem obligația de a actualiza nicio informație de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dvs. să monitorizați modificările aduse site-ului nostru. 

Modificări pentru Serviciul și Prețuri

Ne rezervăm drepturile de a modifica termenii și condițiile fără notificare, în funcție de politica companiei și de piața actuală. 

Magazinul nostru online cuprinde o serie de informații legale, cum ar fi politica cookies sau politica de confidențialitate, pagini pe care vă rugăm să le citiți, iar în cazul dezacordului cu ele, vă rugăm să părăsiți site-ul. 

Imaginile de pe site sunt cu titlu de prezentare. Avem un stoc mare de produse pe care le prezentăm, însă există posibilitatea ca o parte dintre acestea să nu fie în stoc. În cazul în care ați primit un produs și nu sunteți mulțumit, îl puteți returna sau puteți să nu îl acceptați. TOYS & MORE DISTRIB S.R.L. lucrează constant pentru îmbunătățirea serviciilor și pentru a aduce noi oferte. În cazul apariției unor probleme cu comanda plasată online sau telefonic, ne puteți contacta pentru a o rezolva pe cale amiabilă. Dacă problema nu se poate rezolva amiabil, aveți dreptul de a vă adresa organelor competente în vederea soluționării prejudiciului. 

Produse sau servicii (dacă este cazul)

Abonându-vă la notificările SMSBUMP, sunteți de acord să primiți automat comercializarea de mesaje text de la noi, despre produsele și serviciile noastre prin numărul de telefon pe care l-ați furnizat la abonare și ca mesajele pot fi trimise prin sistem automat de apelare telefonică sau prin altă tehnologie. Consimțământul nu este o condiție de cumpărare. Răspundeți STOP, END, ANULARE sau IESIRE pentru a renunța și AJUTOR în cazul în care solicitați asistență cu clienții.