Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate descrie modul în care informațiile dvs. personale sunt colectate, utilizate și partajate atunci când vizitați sau faceți o achiziție de la doodadoo.ro. 

Informații personale de interes pentru noi 

În momentul vizitării site-ului nostru, acesta colectează automat informații despre dispozitivul dvs. Acestea sunt informații despre browserul dvs., adresa IP, fusul orar și unele dintre cookie-urile instalate pe dispozitivul dvs. Pe măsură ce navigați pe site, vor fi colectate informații despre paginile web sau produsele pe care le vizualizați, ce site-uri web sau termeni de căutare v-au trimis pe site și informații despre cum interacționați cu site-ul nostru. Toate aceste informații sunt numite ”Informații de pe dispozitiv”. 

Informațiile de pe dispozitiv sunt colectate prin intermediul cookie-urilor (acestea sunt fișiere de date de pe dispozitivul dvs. și care includ un identificator anonim). Ele pot fi acceptate sau dezactivate. Mai sunt folosite și fișiere jurnal, care urmăresc acțiunile întreprinse de dvs. pe site (acestea colectează date precum adresa dvs. IP, tipul browserului, furnizorul de servicii de Internet, intrările și ieșirile pe site pe zile și ore), alături de beacons web, tag-uri, și pixeli care sunt fișiere electronice utilizate pentru a înregistra informații despre modul în care navigați pe site. 

În momentul inițiativei de achiziționare a unui produs de pe site, acesta colectează anumite date, precum: numele dvs., emailul, numărul de telefon, adresa de facturare, adresa de livrare, informațiile de plată și chiar numerele cardului de credit. Aceste informații sunt colectate fie că duceți sau nu tranzacția la bun sfârșit. 

Cum sunt folosite informațiile personale? 

Informațiile sunt colectate și folosite cu scopul de a onora comenzile plasate de dvs. pe site. Ele sunt necesare pentru a putea organiza transportul, a furniza facturi și a confirma comenzile. Modalitatea de a interacționa cu dvs. depinde în egală măsură de colectarea datelor. Astfel, le folosim pentru a comunica cu dvs. în caz de orice eventualitate, pentru a preveni riscul fraudei sau în cazul feedback-ului. 

Informațiile de pe dispozitiv ne sunt necesare pentru a preveni sau elimina orice fraude, dar și pentru a îmbunătăți și optimiza site-ul nostru, cu ajutorul analizelor și rapoartelor de activitate de pe site. 

Împărtășirea informațiilor personale

Împărtășim informațiile dvs. personale cu scopurile descrise mai sus și cu terți precum Google Analytics, pentru a putea înțelege comportamentul dvs. în cadrul magazinului nostru online. 

Nu în ultimul rând, împărtășim informațiile dvs.personale cu terții pentru a putea respecta legislația în vigoare, pentru a răspunde unei cesiuni, unui mandat de căutare sau unor cereri legale de informații, pe care le primim sau pentru a ne proteja drepturile. 

Publicitate comportamentală

Informațiile dvs.personale sunt folosite și pentru crearea unor reclame direcționate și a comunicării de marketing care ar putea constitui interesul dvs. Pentru mai mult informații despre cum funcționează publicitatea țintită digitală, puteți vizita pagina educațională a Inițiativei de publicitate în rețea (NAI): http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work

Dacă doriți renunțarea la publicitatea țintită, vă puteți folosi de linkurile de mai jos:   

  • Facebook
  •  Google