Despre noi

Momentul în care ne întâlnim copilul pentru prima dată este cel mai prețios din viața noastră. Din prima clipă, conexiunea părinte-copil nu poate fi egalată. Este cea mai puternică legătură interumană, iar fiecare zi ne este luminată de zâmbetele calde și inocente ale celor mici. Ne aduc bucurii prin lucrurile mărunte, iar pentru asta îi răsplătim cu toată dragostea noastră.

Noi, cei de la DooDaDoo, ne dorim ca fiecare să se simtă special. Am pregătit o gamă de produse naturale, non-toxice, pentru a-i purta de grijă celui mic, cât timp descoperă lumea, dar și pentru a-ți oferi ție liniștea că obiectele pe care le folosește sunt sigure.

Ne dorim să facem parte din viața celui mic pe întreaga durată a copilăriei, să aducem valoare primilor ani de viață și să îl ajutăm să își urmeze pașii spre cea mai frumoasă călătorie: viața.

Povestea DooDaDoo începe odată cu apariția primului copil în viața noastră. Suntem un cuplu familist, iar grija pe care o purtăm celui mic ne-a determinat să căutăm produse din materiale naturale, pentru a fi siguri că îi oferim tot ce e mai bun. La vremea respectivă, piața nu era bogată în astfel de variante, de aceea ne-am gândit să construim propria afacere, pentru a dărui părinților o variantă pe care noi am fi ales-o de fiecare dată în detrimentul celorlalte.

DooDaDoo este un brand născut din iubirea pe care o purtăm copiilor. L-am creat din pasiune, determinare și dragoste, ceea ce noi considerăm rețeta perfectă a succesului. Încă din primul moment a devenit proiectul nostru de suflet, mai ales că numele ales ne amintește de fiecare dată de primele silabe rostite de copilul nostru: doo-da-doo.

contacteaza-ne

Împreună suntem
mai buni

Părinții mulțumiți de produsele pe care le oferim ne aduc bucuria că reușim să reprezentăm o alternativă benefică și sigură pentru cei mici. Ne dorim o comunitate în care să încurajăm interacțiunea, conturată de păreri sincere, ca noi să ne îmbunătățim din ce în ce mai mult munca.

Pentru clienții noștri

A fi părinte este una dintre cele mai frumoase trăiri. Începe un capitol care te va schimba și îți va pecetlui viața cu momente unice. Noi ne dorim să fim partenerul pe care îl iei în călătoria dezvoltării celui mic. De la primele suzete, până la bicicleta fără roți ajutătoare, sunt câțiva ani care trec rapid, dar în care te simți prezent și te bucuri de orice moment. Iar noi ne dorim să îți conturăm experiența și mai frumos, ca tu, dar mai ales cel mic să vă bucurați de produse de calitate.

Spirit de colaborare

Fiecare părinte mulțumit reprezintă pentru noi un ideal pe care vrem să îl atingem de fiecare dată. Satisfacția clienților ne aduce siguranța ca facem lucruri frumoase și care sunt apreciate de cei care aduc valoare brandului nostru. Astfel, îți ascultăm fiecare mesaj și te încurajăm să ne împărtășești experiențele pe care le-ai avut cu produsele noastre, pentru a îmbunătăți permanent ceea ce îți oferim.

La o discuție!

Contactează-ne pentru a afla mai multe detalii despre produse, iar noi venim cu recomandări doo-da-jucăușe!

Contact