Suzetele FRIGG: 100% naturale, 100% sigure pentru copilul tău

Suzetele FRIGG 100% naturale, 100% sigure pentru copilul tău

Bebelușul are nevoie de mama sa în orice moment, chiar dacă uneori acest lucru nu este posibil. Căutăm soluții care să îl ajute să nu simtă prea mult lipsa prezenței materne, ajutându-ne de jucăria preferată, păturica ce alungă fricile sau suzeta care îl calmează în orice moment. Și pentru că liniștea și siguranța copiilor sunt idealurile pe care vrem să le atingem de fiecare dată, noi, cei de la DooDaDoo, am adăugat în gama noastră suzetele FRIGG

De ce sunt suzetele FRIGG mai speciale? 

Suzetele FRIGG: naturale si sigure

Sunt proiectate și fabricate în Danemarca, brandul fiind specializat în crearea produselor pentru bebeluși, de înaltă calitate, iar scopul lor este să ofere variante sigure pentru cei mici. Sunt disponibile într-o gamă diversificată de culori și dimensiuni, pentru perioade diferite de creștere, de la 0-6 luni și 6-18 luni, ca tu să poți alege suzeta potrivită bebelușului tău.

Tetina suzetei imită sânul mamei și este realizată din silicon medical, 100% natural, fără BPA, PVC sau aditivi plastifianți.

Sunt aprobate de medici și ortodonți, respectă standardele europene și sunt special concepute pentru a lăsa bebelușul să respire cum trebuie. 

Înainte de prima utilizare, este bine să sterilizezi suzetele în apă clocotită. Recomandăm schimbarea lor la 3-4 luni de utilizare, din motive de siguranță și igienă. 

Printre beneficiile utilizării suzetelor se numără satisfacerea nevoii de a suge, inducerea stării de calmitate și ajutarea bebelușul să adoarmă mai ușor. 

În gama noastră, suzetele FRIGG sunt disponibile în modelele Classic și Daisy, cu o varietate bogată de culori. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *