Pachete cadou gândite pentru evenimentele speciale din viața celor mici

Cutie cadou BOTEZ Olive

Primul moment în care afli că ești însărcinată sau în care îți strângi puiul la piept sunt cele mai frumoase evenimente din viața de părinți. Se strâng la un loc bunicii, frații, prietenii, toți celebrând momentele alături de noul membru al familiei. Și pentru a adăuga încă un strop de bucurie, ne-am gândit și noi, cei de la DooDaDoo, să strângem la un loc lucruri utile pe care să le împachetăm frumos în cutii de cadou personalizate pentru fiecare copil. 

Indiferent de evenimentul la care participi, că mergi la botez sau vrei să oferi un cadou pentru nou-născut, la DooDaDoo am organizat fiecare cutie în funcție de evenimentul la care vrei să iei parte. 

Astfel, îți prezentăm noua categorie formată din cutia cadou pentru ocazii speciale, pentru botez, pentru bun-venit sau diversificare. În următoarele rânduri, îți povestim ce conține fiecare. 

Cutie cadou OCAZIE SPECIALĂ

Chiar dacă trebuie să oferi un cadou de Crăciun sau ai o aniversare care se apropie, cutia cadou pentru ocazii speciale reprezintă o alternativă perfectă pentru aceste momente în care rămâi fără idei. Este potrivită și pentru băieței și pentru fetițe, deoarece am ales cele mai îndrăgite lucruri din gama noastră. 

Conținut: pachet museline, ghiozdănel TEDDY, set perii, suzeta FRIGG.

Cutie cadou BOTEZ

Botezul fiecărui copil reprezintă un eveniment care te umple de energie, chiar și atunci când ești un simplu spectator. Este un eveniment la care noi mereu ne gândim cu drag și pentru care am pregătit o cutie de cadou care să îi distreze pe micuți, dar să le fie de ajutor și părinților.

Conținut: pachet museline, set perii, lănțisor suzetă, jucărie dentiție pisicuță/iepuraș, suzeta FRIGG

Cutie cadou BUN-VENIT

Un nou-născut aduce bucurie oricărei familii, iar dacă participi și tu la întâmpinarea în lume a micuțului, am pregătit o cutie cu tot ce are nevoie în primele luni de viață, ca să scapi de o parte din emoții. 

Conținut: pachet museline, lănțisor suzetă, jucărie dentiție Pisicuță/Iepuraș, protecție suzetă, suzeta FRIGG.

Cutie cadou DIVERSIVICARE

Care e cadoul potrivit pentru un bebe de 6 luni? Cutia cadou diversificare de la DooDaDoo! După cele 6 luni de bebelușeală, apar primii dințișori, se pregătesc primele mese din mere pasate, iar, ușor ușor, cel mic va ajunge să mănânce alături de părinți la masă. Am pregătit o cutie cadou special concepută pentru perioada diversificării, în care am adăugat accesoriile necesare ca cel mic să mănânce ajutat de instrumente din materiale naturale. 

Conținut: baveta din silicon, farfurie compartimentată cu capac din silicon, bol + 2 tacâmuri din silicon, suzeta FRIGG.

Dacă vrei să afli mai multe despre produsele noastre, te invităm să ne urmărești pe Facebook și Instagram, la doodadoo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *