MUSHIE: cum a început povestea jucăriilor și accesoriilor organice?

MUSHIE: cum a început povestea jucăriilor și accesoriilor organice?

Produsele potrivite pentru copiii noștri nu sunt întotdeauna ușor de găsit. Multe mămici caută, mai ales în perioada sarcinii, branduri care să aibă o gamă de produse confecționate din materiale sigure și naturale, ca să fie pregătite pentru noul capitol din viața lor așa cum își doresc. Și pentru că noi susținem sustenabilitatea și siguranța copiilor, astăzi vom vorbim despre un brand din gama noastră, care și-a construit un renume, datorită calității pe care o prezintă produsele sale. 

MUSHIE: un brand american in stil scandinav

MUSHIE este un brand american de produse pentru bebeluși, a cărui poveste este scrisă de doi soți stabiliți în Houston, Mushie și Levi Feigenson. Mushie a copilărit cu o familie numeroasă, și a devenit profesoară, domeniu în care a lucrat timp de șapte ani.  

Pentru că cea de a doua sarcină  a fost destul de dificilă pentru ea, fiind diagnosticată cu hyperemesis, afecțiunea denumită și „sarcina toxică”, a fost nevoită să renunțe la job-ul ei și să se odihnească pentru a putea dezvolta în siguranță sarcina. În această perioadă, activitatea ei preferată era să găsească cele mai bune produse pentru bebelușul ei. A fost surprinzător pentru ea să descopere faptul că produsele din materiale naturale, practice și sigure pentru copii se găseau destul de greu și la prețuri mari. Astfel, a observat că este o nevoie pe piață pe care a simțit să o îndeplinească, așa că a luat inițiativă și a creat propriul brand care să răspundă tuturor dorințelor unei mame. Așa a luat naștere brandul MUSHIE, brandul care „a crescut” odată cu cel de-al doilea copil al ei. 

MUSHIE deține produse create în stilul scandinav, deoarece fondatoarea este îndrăgostită de felul în care danezii acordă atenție fiecărui detaliu. Astfel, produsele sunt proiectate în Houston și Suedia de o echipă de designeri condusă de Mushie. S-a răspândit rapid și a reușit să deschidă mai multe fabrici în America, Turcia, Danemarca, și Asia. 

MUSHIE: gama de produsele organice de care ai nevoie

În scurt timp, a devenit cunoscut pentru bavetele din silicon organic, protecțiile și clemele pentru suzete, care ajută mămicile să fie mai organizate, și multe alte accesorii necesare în primii ani de viață. Produsele sunt confecționate din silicon premium 100% sigur pentru a fi utilizat în ustensilele pentru alimente, 100% non toxic, neparfumat, fără BPA sau plumb.

Descoperă produsele MUSHIE în gama noastră și oferă-i bebelușului tău produsele organice de care are nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *