Diversificarea: accesoriile ideale o dezvoltare armonioasă

Diversificarea: accesoriile ideale o dezvoltare armonioasă bebe

Când auzi cum bebelușul tău rostește stângaci „ma-ma„ sau „ta-ta” e imposibil să nu schițezi zâmbetul pe chip. Ușor ușor, bebelușul tău va spune și „pa-pa”, încercând să îți comunice faptul că e momentul ca el să ia masa, așa că echipează-te cu ce ai nevoie ca cel mic să fie hrănit corespunzător. Dacă ești proaspătă mămică sau vrei să te informezi despre accesoriile de care ai nevoie în momentul diversificării bebelușului, citește în continuare și bucură-te de noua etapă din călătoria de părinte. 

Jucării dentiție silicon non-toxic

Diversificarea: accesoriile ideale o dezvoltare armonioasă

Chiar dacă jucăriile nu fac parte în mod direct din perioada diversificării, apariția dințișorilor da, așa că jucăriile de dentiție îi ajută pe cei mici să se pregătească pentru această perioadă nu foarte plăcută. Apar durerile, mâncărimile gingiilor, iar cei mici vor avea tendința de a duce la gură orice prind în cale, doar ca să mai amelioreze simptomele. 

La DooDaDoo, avem o gamă variată de jucării din silicon alimentar sub formă de animăluțe prietenoase, pe care bebelușul le poate folosi în siguranță oricând, deoarece sunt confecționate din lemn și silicon alimentar. 

Scaunul bebelușului

În primul rând, scaunul de masă al bebelușului trebuie ales cu atenție. Preferabil ar fi să fie confecționat dintr-un material natural, cum ar fi lemnul și neapărat să fie confortabil pentru cel mic și să stea într-o poziție corectă pentru a fi hrănit, astfel momentul în care cel mic „îl probează” este esențial pentru a iniția achiziția sa. Hamul pentru siguranță este un alt aspect de care trebuie să ții cont, iar suportul reglabil pentru picioare îi va oferi bebelușului posibilitatea de a avea un echilibru mai bun. 

Vesela bebelușului

Diversificarea: accesoriile ideale o dezvoltare armonioasă

Unele dintre cele mai importante accesorii ale bebelușului din momentul în care începe diversificarea sunt tacâmurile și bolurile din care este hrănit. Deoarece acestea iau direct contact cu gura bebelușului, materialele din care sunt confecționate trebuie neapărat să ateste siguranța bebelușului. 

La DooDaDoo, setul format din bol și tacâmuri din silicon non-toxic este special conceput pentru a facilita aportul de alimente și de a oferi bebelușului o experiență plăcută, vârful din silicon protejând gingiile și dințișorii. Bolul nu aluneca pe suprafața mesei, fiind ușor de fixat, ca cel mic să nu verse mâncarea și să se obișnuiască mai ușor cu hrănirea. 

Farfuria compartimentată din silicon cu capac te ajută să iei ușor în deplasări prânzul copilului, alimentele fiind păstrate în siguranță, deoarece siliconul non-toxic nu dăunează proprietăților mâncării.

Bavețica ideală 

Diversificarea: accesoriile ideale o dezvoltare armonioasă

Dacă în copilărie mamele noastre aveau pentru noi rânduri întregi de bavețele din textil pe care le spălau după fiecare masă, acum baveta din silicon este alegerea ideală! Salvează timp, bani și spațiu, deoarece nu ai nevoie de mai mult de două, fiind extrem de ușor de curățat. Bavetele din silicon non-toxic de la DooDaDoo vin într-o gamă variată de culori și au un mic suport cu ajutorul căruia alimentele nu vor ajunge pe covorul din bucătărie, ci vor fi prinse în acest spațiu, pentru a menține totul organizat și curat. 

Cănuța 

Și pentru că diversificarea nu se referă doar la mâncare, după 6 luni, cel mic nu se va hidrata doar cu laptele mamei, astfel cănuța reprezintă o modalitate perfectă pentru ca bebelușul să se obișnuiască mai ușor cu băutul apei. În plus, reprezintă un mod prin care se poate îmbunătăți coordonarea mână-gură. 

Cănuța pentru gustări 

Diversificarea: accesoriile ideale o dezvoltare armonioasă

Rămânem tot la categoria „cănuțe” și vorbim despre cănuțele pentru gustări de la DooDaDoo, ce-i drept destinată după primul an de viață a copilului. Este prevăzută cu mânere pentru a fi mai ușor de manevrat de cel mic, chiar și atunci când se află în mișcare. Are o deschidere a capacului moale, care permite bebelușului să treacă mână ușor și să păstreze în interior gustarea. Este fabricată din silicon alimentar 100%, rezistentă la temperaturi extreme. 

Pentru început, acestea sunt produsele de care bebelușul are nevoie pentru a descoperi o nouă etapă din viața sa, o etapă ce îi va oferi noi senzații, iar verbul „a descoperi” devine cheia către aromele alimentelor pe care le va întâlni întreaga sa viață. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *