Cadou pentru botez util și drăgălaș

Cutie cadou BOTEZ Olive

De multe ori, stând la discuție cu părinții, ne-am dat seama că darul perfect pentru botez e o enigmă. Ce e potrivit pentru bebeluși? Cât de practic e pentru părinți? Sunt doar două dintre întrebările care apar în mintea oricui atunci când trebuie să gândească un cadou potrivit. De multe ori, vizita în magazine nu ajută foarte mult, așa că tot inspirația și internetul oferă alternativele potrivite. Iar ca să îți simplificăm și mai mult munca, venim cu o propunere care îți va salva timp, deoarece include câte puțin din toate. Cutia de cadou pentru botez  de la doodadoo de abia așteaptă să-i cunoască pe micuți.   

Așa cum spuneam, cutia pentru botez include câte puțin din toate, fiind lucrușoare durabile de care copilașul să se bucure pe parcursul întregii copilării. Muselinele din colecție sunt confecționate din 70% bambus și 30% bumbac, sunt antialergice, finuțe și se vor transforma rapid în păturicile copilăriei. 

Setul de îngrijire pentru păr este confecționat din materiale naturale: perie din păr de capră, perie din bambus, pentru masajul scalpului, iar pieptenele din lemn, pentru copilașii al căror păr deja începe să crească mai mult. 

Celebra suzetă Frigg din 100% silicon alimentar nu putea lipsi, fiind îndrăgită de mămicile din România. Alături de lănțișorul pentru suzetă se creează echipa perfectă ca cea din urmă să nu se piardă și să se mențină curată pentru mai mult timp. 

Ne-am pregătit și pentru momentele în care bebelușii nu se simt foarte bine, tocmai pentru a le aduce liniște și zâmbet pe buze. Adăugăm în pachet o jucărie de dentiție, fie o pisicuță, fie un iepuraș, care să-i alunge durerile în cel mai prietenos mod. 

Punem toate lucrușoarele într-o cutie de cadou specială, atașăm și fundița pentru mai multă drăgălășenie și nu uităm de bilețelul personalizat pe care l-am scris cu gânduri bune pentru copii. Vei vedea că pe site există rubrica „observații”, atunci când te afli pe pagina de produs a cutiei noastre pentru botez. Tot ce trebuie să faci este să completezi spațiul cu numele copilașului, iar noi vom adăuga felicitarea personalizată cutiei. 

Dacă se apropie data unui botez sau pur și simplu vrei să faci o mamă și un copilaș fericit, poți alege din selecția noastră de cutii special gândite pentru diverse ocazii. Intră aici și alege ce crezi că se potrivește mai bine! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *