5 articole care nu trebuie să lipsească din garderoba copilului în această toamnă

Ochelari de soare sustenabili rotunzi, 18+ Fern - GRECH&CO
  1. Cizme din cauciuc pentru copii 

Cizmele de ploaie pentru copii sunt fabricate din cauciuc natural. Interiorul acestora este căptușit cu bumbac, pentru a asigura confort micuțului tău chiar și în zilele mai friguroase. Cizmele pentru copii prezintă branțuri detașabile care au rolul de a oferi suport în timpul mersului și confort termic pe toată durata purtării. Cizmele au talpă  antiderapantă și datorită flexibilității cauciucului prezintă ușurință la mers. Imprimarea cizmelor s-a realizat cu cerneală ecologică pentru încurajarea protejării mediului înconjurător. 

  1. Ghiozdan pentru grădiniță 

Ghiozdănelul pentru grădiniță cu înfățișare de ursuleț va acompania copilașul în fiecare călătorie a sa, ajutându-l să aibă alături lucrurile esențiale. E destul loc pentru suzeta FRIGG, jucăria preferată, sau peria din lemn, pentru fetițele cochete. Ghiozdănelul este confecționat din piele vegetală, un material biodegradabil cu risc alergenic minim, rezistent la uzură, ce oferă o senzație plăcută la atingere. 

  1. Recipient termos pentru snack și alimente 

Recipientele reutilizabile pentru alimente din oțel inoxidabil Grech & Co. sunt durabile și oferă o opțiune integrată de gustare și mâncare 2 în 1. Designul minimalist și culorile de semnătură, combinate cu funcția termică caldă / rece, fac din aceste recipiente alegerea ideală pentru adulți și copii deopotrivă. Astfel, cu ajutorul recipientului termos vă puteți bucura de prospețimea produselor alimentare pentru mai mult timp. 

  1. Borsetă de brâu pentru copii 

Borseta de brâu pentru copii este ideală atunci când micuțul tău dorește să transporte în siguranță cele mai dragi obiecte. Designul minimalist și culorile neutre ale borsetelor fac ca acestea să fie extrem de îndrăgite atât de adulți, cât și de copiii peste 3-4 ani. 

  1. Șapcă pentru copii 

Șapca pentru copii de la Grech & Co. este nelipsită din garderoba copilului tău din această toamnă. Aceasta prezintă o curea ajustabilă la spate care permite ajustarea acesteia în funcție de circumferința capului copilului. Șapca este confecționată din bumbac organic, material 100% natural care asigură durabilitatea produsului. 

Descoperă întreaga gamă de produse pentru copii din materiale 100% naturale pe doodadoo.ro și urmărește-ne pe Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu ultimele noutăți din lumea copiilor! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *